Головна » 2018 » Грудень » 7 » «Найкращі знавці інформатики»
13:15
«Найкращі знавці інформатики»

  Нещодавно у нашій школі привітно відкрило двері «Інтелектуальне кафе «TERRA БАЙТ», основними відвідувачами якого були учні 8-х класів. Саме вони стали учасниками інтелектуальної гри з тем «Кодування даних. Апаратно – програмне забезпечення комп’ютера. Опрацювання текстових даних». Все було, як у справжньому закладі харчування. Команди вибирали в меню оригінальні «страви»: "Криптографічні рулетики", "Мультимедійне олів’є", "Глобальний вінегрет", "Слайди на шпажках", "Текстовий борщ", "Флешку в шоколаді" та виконували відповідні завдання.
За центральним столиком були присутні «ресторанні критики» - учителі інформатики школи Орищин О.К та Шмайда Н.О., які оцінювали відповіді команд.
На «відкриття кафе» були запрошені «зіркові гості». Грою на скрипці чарувала публіку учениця 9-А класу Покора Настя, усіх збадьорив танець у виконанні дівчат 7-А класу «I like dance», заполонила співом учениця 9-А класу Гнатовська Марта.
Перемогу отримала команда 8-А класу «8АТ» і про це оголосила головний шеф-кухар «TERRA БАЙТу» вчитель інформатики Антонів Л.О.

Переглядів: 284 | Додав: Alexis | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map