Головна » 2018 » Грудень » 17

  Зараз можна побачити навкруги багато горя і біди, але ми повинні жити і сіяти добро в людських душах, бути милосердними вже сьогодні. Саме це спонукало членів учнівського самоврядування школи ініціювати у нашому навчальному закладі акцію доброчинності «Корок життя».
Продовж І семестру школярі дуже старались. У четвер зібрані корки були передані благодійному фонду УГКЦ «Карітас-Львів». За гроші, зібрані від їх переробки, купуватимуть протези для вояків.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 267 | Додав: Alexis | Дата: 17.12.2018

  Всі ми родом з дитинства . Очікуємо свята і віримо в чудо і чекаємо на подарунки. Тим більш, вже до нас поспішає Святий Миколай .
Ось і в нашій школі напередодні свята гостинно відкрила двері Фабрика Святого Миколая. Там учні разом зі своїми наставниками власноруч створюють святкову атмосферу: власноруч складають подарунки від Святого.
Все це стане сюрпризом для учнів 1-4 класів. А спорядили їх наші незмінні меценати – кавова фабрика СП «Галка» ЛТД. Щиросердечно - від імені батьків, учнів та педагогів дякуємо цим добрим, безкорисливим людям за радість свята. Нехай Всевишній дарує їм довгі та щасливі роки життя, міцне здоров'я, радість від кожного прожитого з користю для людини дня.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 302 | Додав: Alexis | Дата: 17.12.2018

  Акція «Збережи життя ялинці» в черговий раз показала, як можна з допомогою побутових матеріалів виготовити новорічну красуню без шкоди для навколишнього середовища. Сьогодні закінчився тематичний зимовий проект. Опитування довели, що більшість учнів та працівників школи бережуть зелену красуню, а замість неї на свята використовують штучне деревце чи ялинкову композицію. Завдяки спільним зусиллям учнів та батьків 2-В класу ( класний керівник Сеньковська О.М.) нам вдалося зберегти великий ялинковий ліс! Дякуємо батькам та учням за активність та креативність!

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 287 | Додав: Alexis | Дата: 17.12.2018

Українське народне прислів'я стверджує, що «сумний грудень у свято і будень». Та це прислів'я не для молоді. 3 останнім місяцем року пов'язано чи не найбільше з народних свят – День Андрія.
Пройшло це цікаве календарно-обрядове дійство в актовій залі нашої школи. Організаторами та учасниками вечорниць стали класні керівники Бузікевич О.Г., Кравус О.Д., учитель музичного мистецтва Матвєєва Д.С. та учні 8-х класів.
Як і годиться, першими до оселі завітали дівчата із дзвінкими піснями. Не забули вони і про ворожіння. З гучними та веселими піснями на вечорниці завітали й парубки, які принесли неабияку радість дівчатам. Жарти, сміх переповнювали зал. Учасники вечорниць розповідали цікаві гуморески та співали багато гарних українських пісень.
На завершення свята присутніх частували варениками та пампушками, всі разом виконали пісню «І в вас, і в нас хай буде гаразд».
Відчути атмосферу свята в українських традиціях можна було, лише побувавши на таких вечорницях — по-домашньому милих, по-козацьки галасливих, по-українськи — щедрих.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 261 | Додав: Alexis | Дата: 17.12.2018

  Останніми роками визнано поширення в освітній практиці такого явища, як шкільний булінг. Із цією соціальною проблемою та шляхами її вирішення виступила перед учнями 5-Г класу Ольга Ковальчук інспектор з ювенальної превенції Шевченківського ВП ГУНП у Львівській області, старший лейтенант поліції у Львівській області. Такі профілактичні зустрічі з учнями школи правоохоронці проводять систематично.
Правоохоронець попередила школярів, що за вчинені неповнолітніми адміністративні чи кримінальні правопорушення у віці від 14 до 16 років, якщо вони не досягли віку, з якого настає кримінальна відповідальність – покарання несуть батьки або особи, які їх замінюють.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 269 | Додав: Alexis | Дата: 17.12.2018

Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map