Головна » Архів матеріалів

   Учні 5-В класу ( класний керівник Кремінь О.Ф.) відвідали Львівський зоологічний музей ЛНУ ім.І.Франка. Школярі побувала в Геологічному, Палеонтологічному та Ботанічному музеях та оглянула відділ мінералів. У Палеонтологічному музеї дітей вразили розміри скелетів древніх тварин, таких як: мамонти, мастодонти, жирафи та інші. Учням запам'ятались розповіді екскурсовода про дивовижних тварин. Цікавим видався огляд комах. Там були і метелики, і жуки, і кліщі, і навіть отруйні павуки тарантули. Екскурсія вийшла надзвичайно цікавою, корисною, пізнавальною. Учні отримали багато нових знань і вражень.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 329 | Додав: Alexis | Дата: 16.10.2018

Золота красуня – осінь-чарівниця!
По землі ступає, золотом іскриться.
В жовте і червоне листячко фарбує
І картини дивні чарівні малює.

   Вже стало доброю традицією нашої школи до свята Покрови проводити виставку дитячих робіт з природного матеріалу під назвою «Осінній вернісаж». Цей рік не став винятком. Участь у конкурсі взяли всі учні 4-х класів (класні керівники: Башенська І.В., Золотухіна Н.І., Коцаба С.І., Гренюх Х.Р.).
Дитяча фантазія не мала меж. Це були витвори мистецтва із овочів та фруктів. Виявилося, що гарбуз — це не тільки корисний овоч, але і прекрасний матеріал для різних виробів. Українські красуні та козаки, гарбузова павутинка, павукова хатинка, кошики, вази для квітів, карета для Попелюшки, поліцейські, піратські човни — все це було зроблено із гарбуза. Зацвіли осінню тюльпани із червоного болгарського перцю, запишалися троянди виготовлені із листя клена. Були вироби із буряків, кабачків, баклажанів, яблук, винограду, моркви, кукурудзи, каштанів, жолудів, капусти. Журі оцінило роботи учнів. Жоден клас не залишився без уваги. Всі класи були відзначені грамотами у різних номінаціях.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 225 | Додав: Alexis | Дата: 16.10.2018

   Неодноразово, піднімаючи очі до зоряного неба, ми ставили собі запитання: а що там? Зірки манять до себе своєю таємничістю і вічним питанням буття. Та є такі люди, які вивчають цю небесну красу і з радістю погодились розповісти та на практиці продемонструвати нам її. Саме тому класний керівник Гренюх Х.Р. організувала екскурсію для учнів 4-Г класу. Школярі відвідали Львівську астрономічну обсерваторію. Працівники обсерваторії ознайомили дітей із приладами та устаткуванням, зокрема, із будовою телескопа. Школярі мали нагоду спостерігати сузір‘я Оріона, поверхню Місяця. Усі присутні на екскурсії були вражені побаченим, отримали величезне задоволення і ще довго обговорювали та ділилися враженнями між собою.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 211 | Додав: Alexis | Дата: 16.10.2018

  Школярі 7-В класу (класний керівник Кук І.Г.) завітали на телеканал «UA: Львів. Суспільне мовлення». Безперечно, це була яскрава подія для учнів, тому що потрапити на телеканал не так і просто. Продовж цієї екскурсії школярі дізнались про те, як працюють супутники зв’язку, що таке кабельне телебачення. У довершенні цієї захоплюючої екскурсії діти мали можливість відвідати справжню телестудію, оглянути знімальний майданчик та робочі місця телеведучих, звукооператора, телережисера та багатьох інших співробітників телецентру.
Разом із журналістами учні склали творчі плани на майбутнє і висловили слова щирої подяки за організаційну підтримку у проведенні заходу Ользі Крупник.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 278 | Додав: Alexis | Дата: 11.10.2018

  Учні 1-Б класу (класний керівник Ківачук С.Ю.) побували в університеті безпеки життєдіяльності. Під час екскурсії першачків ознайомили із пожежно-рятувальною технікою та обладнанням, яке щодня використовується не тільки під час навчальних занять, але й при ліквідації надзвичайних ситуацій. Фахівці ДСНС розповіли учням про різноманітні надзвичайні ситуації, причини та шляхи запобігання. Під час бесіди рятувальники поговорили зі школярами про небезпечні події та фактори, які впливають на їх виникнення. Школярів зацікавило все побачене та почуте. Вони пообіцяли рятувальникам неухильно дотримуватися усіх правил безпеки.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 292 | Додав: Alexis | Дата: 10.10.2018

Цього року свято до Дня вчителя у нашій школі пройшло незвично, цікаво та незабутньо. На знак подяки учні підготували особливий креативний подарунок, який не залишив байдужим жодного глядача в актовій залі школи. Випускники 11-х класів під керівництвом Стеців І.Р. і Фігель Н.В., Антонів Л.О., вчителя інформатики, відзняли відеофільм «Осіннє рандеву» у якому святкові привітання передали випускники різних років з багатьох країн світу.

Переглядів: 258 | Додав: dudaps | Дата: 09.10.2018 | Коментарі (0)

Це пора найкраща року,
Де яскраві кольори
Відганяють з кожним кроком
Настрій легкої жури.

  Композиції з овочів, листя та гілок можна було побачити на виставці "Осінній вернісаж", що проходила у нашій школі. Зібралися подивитися на творчі роботи не лише діти, але й батьки, вчителі. «Це традиція нашої школи, проводити такі виставки, - сказали організатори заходу Кук І.Г. і Кравус О.Д., учителі біології, - це робиться для того, щоб показати, які у нас є таланти». Всіх здивувала фантазія дітей, настільки були гарні композиції з природнього матеріалу. Відвідувачі виставки ще раз мали змогу переконатись у тому, що кожна дитина – потенціальна, творча особистість.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 245 | Додав: Alexis | Дата: 09.10.2018

  Благодійний Фонд «Happy Paw» за підтримки Міністерства освіти та науки України та гуманістичного руху «UAnimals» став організатором проведення у школах «Всеукраїнського уроку доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин», приуроченого Всесвітньому дню тварин, який відзначають саме 4 жовтня.

Такі уроки пройшли сьогодні у нашій школі. Вони були проведені вчителем біології Кук І.Г. на основі Методичного посібника Благодійного фонду «Happy Paw» – «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин». У ході проведення уроків школярі ознайомились із правилами етичного ставлення до тварин, гуманними шляхами розв’язання проблеми безпритульних собак та котів, а також чинними правовими нормами, що стосуються захисту тварин від жорстокого поводження з ними.

Також за результатами проведення заходу Національним реєстром рекордів України планується фіксація рекорду України – «Наймасовіший урок добра в закладах освіти, проведений впродовж одного дня».

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 288 | Додав: Alexis | Дата: 05.10.2018

  Це соціальний проект для школярів, який має на меті покращити життєві навички, усвідомлення ставлення учнів до власного здоров’я, покращення обізнаності щодо збереження корисних компонентів у продуктах харчування, використання наукових відомостей щодо збереження цінних складових у їжі для здоров’я і безпеки, усвідомлення переваг та загроз від використання неякісних харчових продуктів, критичного оцінювання способів приготування страв, а також для підвищення рівня соціалізації учнівської молоді.

Цікаво та змістовно пройшла перша зустріч учасників міського освітньо-просвітницького проекту, серед яких були учні 9-А та 9-В класів нашої школи (керівник Кук І.Г.). Екскурсії по м'ясному та рибному терміналах, зустрічі з лікарями ветеринарної медицини, лабораторні дослідження продуктів з ринку на доброякісність сприятимуть покращенню обізнаності про безпеку харчування, усвідомленого ставлення учнів до свого здоров'я. Чекаємо наступних занять!

Яремків Н.В., заступник директора

з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 244 | Додав: Alexis | Дата: 04.10.2018

  Є свята офіційні: державні та релігійні. Є свята приватні. До яких «записати» свято Вулиці що відбувається вже багато років поспіль — вирішуйте самі. Гадаємо, ні до тих, ні до інших: свято самобутнє саме по собі. Воно стало традиційним. До речі, традиції - річ цікава і дуже потрібна в будь-якому суспільстві. А свята - і поготів!

30 вересня, Церква святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії відзначає храмове свято. З цієї нагоди для мешканців мікрорайону та гостей було організоване цікаве і насичене подіями дійство. ... Читати далі »

Переглядів: 336 | Додав: Alexis | Дата: 04.10.2018

« 1 2 ... 44 45 46 47 48 ... 67 68 »
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map