Головна » Архів матеріалів

Наші добрі друзі, меценати, а сьогодні - помічники Святого Миколая, колектив СП «Галка» ЛТД завітали до нашої школи з подарунками для учнів початкових класів. Багаторічна дружба і співпраця продовжується. Дякуємо Вам за щирість, доброту і безкорисливість.
Адміністрація школи, вчителі, учні та всі працівники нашого навчального закладу тепло й сердечно вітають великий дружній колектив СП «Галка» ЛТД зі світлими, радісними святами. Бажаємо всім щастя, добра та злагоди. Нехай Новий рік принесе нові надії, нові мрії, нові звершення. Нехай Господь береже кожну родину, множить радість та добро, а п ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 318 | Додав: Alexis | Дата: 27.12.2017

Миколая щиро любить кожне дитинча,
Не загасне в його серці доброти свіча!

      
Учні 10-Б класу під керівництвом педагога організатора Васильків Т.С. традиційно долучились до щорічної благодійної акції «Миколай про тебе не забуде», мета якої - подбати про те, щоб Святий Миколай прийшов до всіх тих, хто цього справді потребує. Наші учні з великим задоволенням працювали помічниками на «Фабриці Святого Миколая». Вони переконані, що найбільше щастя в житті – це робити добро!
Роби добро — добром тобі воздасться.
І словом й ділом в світ його неси.
І матимеш від того стільки щастя,
Тепла, любові, світла і краси ... Читати далі »

Переглядів: 436 | Додав: Alexis | Дата: 27.12.2017

          

Учні 3-Б класу (класний керівник Золотухіна Н.І.) за активну участь у міському конкурсі
малюнків «Пригоди Миколая у Львові» отримали нагороди від святого Миколая. Діти щиро дякують організаторам заходу ПраТ ,,Гал-ЕКСПО" та особисто Андрію Стегурі за оригінальні подарунки! Також учні стали переможцями у конкурсі дитячих малюнків «До Дня Гідності та Свободи». ... Читати далі »

Переглядів: 383 | Додав: Alexis | Дата: 20.12.2017

     

Найактивніші агітатори нещодавньої боротьби за великий та малий проекти мікрорайону – учні 8-В класу (класний керівник Іванів В.В.), мали змогу відчути себе державними діячами.
Депутат Львівської міської ради Роман Іванців організував екскурсію школярів до обласної ради. Учні мали змогу ... Читати далі »

Переглядів: 352 | Додав: Alexis | Дата: 20.12.2017

Високо-високо в небі пізнього вечора можна почути срібні дзвіночки – то на санчатах їде Святий Миколай. Їдуть санчата поміж зірочками, переїжджають із хмарки на хмарку, дзвоники ніжно дзвонять, а старий місяць весело посміхається. Він знає, що в цю ніч всі мусять бути щасливі! І ті, що роблять подарунки, і ті, кому їх роблять.

     

Добрі, щедрі та по-справжньому родинні свята відбулися у 1-А та 1-В класах (класні керівники: Баран Г.В., Сеньковська О.М.). У затишних класних кімнатах зібралось багато дітей, батьків, учителів. Головного гостя чекали дорослі та діти продовж року. І Святий Миколай також поспішав до діток щоб ... Читати далі »

Переглядів: 426 | Додав: Alexis | Дата: 20.12.2017

«На Андрія – святкові вечорниці»

Ох, на наших вечорницях,
Хто сумний - розвеселиться!
Співи, танці, небилиці -
Гарні будуть вечорниці!!!

З-поміж найбільших зимових свят чи не найвеселішим є день Андрія. 13 грудня учні 5-А класу відтворили давнє українське свято – вечорниці на Андрія. За українським звичаєм, вони зібралися в одній хаті та влаштували там усілякі забави. На святі панував неповторний дух жартів та веселих пісень, лилася повноводною рікою ... Читати далі »

Переглядів: 403 | Додав: Alexis | Дата: 17.12.2017

День Збройних Сил України – професійне свято військових, мужніх захисників, які є бойовою потужністю нашої країни.

Ми – діти держави, де воля і мир,
Не хоче війни наш народ-богатир!
Стоять матері і батьки повсякчас
На варті свободи і щастя для нас.

Щоб стати справжніми захисниками, мужніми та кмітливими, хлопці СЗШ № 97 на чолі з Романюком С.В., учителем предмету захисту Вітчизни, вже зараз займаються спортом і загартовуються. Переконатися в цьому можна було, побачивши їх на військово-спортивному святі, приуроченому Дню Збройних Сил України, яке проходило у нашій школі.
У змаганнях брали участь 7 команд: СЗШ № 97, СЗШ № 99, СЗШ № 30, ШЕЛ, ССЗШ № 81, СЗШ № 22, ЛТЛ, які виконували різноманітні завдання, що мали спортивний та воєнізований напрямки. Юнаки отримали ... Читати далі »

Переглядів: 395 | Додав: Alexis | Дата: 17.12.2017

«Вже Новий рік снігом стукає в двері…»

Кличуть весело та дзвінко
Іграшки такі магічні:
– Заберіть нас на ялинку!
Ми – прикраси новорічні!

Новий рік - це найкраще, найулюбленіше та найбільш очікуване свято в році. Діти чекають новорічних подарунків і мріють швидше прикрасити новорічну ялину-красуню. Це можна зробити як завжди - традиційними скляними кульками, але набагато приємніше змайструвати новорічні прикраси на ялинку своїми руками, отримавши від цього процесу неймовірне задоволення і святковий настрій.
Учні 4-Б класу (класний керівник Ківачук С.Ю.)
стали безпосередніми ... Читати далі »

Переглядів: 525 | Додав: Alexis | Дата: 17.12.2017

«Новий рік дарує казку і дорослим й дітворі»

Поспішаючи на свято
З янголятком на плечі,
Новий рік у кожну хату
Світить місяцем вночі.

Найкращі, найзагадковіші, найулюбленіші свята – Новий рік і Різдво Христове – невпинно наближаються, створюючи нам святковий настрій за декілька тижнів до свого настання.


Новорічно-різдвяні свята – це справжня зимова казка: весела, дивовижна, чарівна. Це час подарунків, сюрпризів і приємних несподіванок. Важко знайти людину, яка б не чекала цих свят. Та що вже казати про дітей, коли в дорослих прихід Нового Року викликає щиру посмішку та радість!
Отож, щоб подарувати жителям мікрорайону «Північний» та його гостям справжню казку, учні та вчителі нашої школи вже традиційно прикрасили новорічну красуню.
Запрошуємо всіх гарно святкувати !!! ... Читати далі »

Переглядів: 561 | Додав: Alexis | Дата: 17.12.2017 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 53 54 55 56 57 ... 67 68 »
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map