Головна » Архів матеріалів

Кожного разу, побачивши в небі веселку, ми, як зачаровані, милуємося прекрасним творінням природи, вражаючим небесним явищем, яке приковує нашу увагу. З’являється місточок, який з’єднує землю з небом – це чарівна райдуга. Це не просто гарне видовище, а й велика радість. Вона змушує посміхатися, піднімає настрій.
Це був незвичайний тиждень для 6-В класу - Тиждень веселкового настрою, одягу, кольорових явищ природи, дружби, порозуміння, мрій та фантазій! Він дав можливості виявити здібності обдарованих дітей, емоційний інтелект, розвивати навички продуктивного спілкування, здатність працювати в команді. Був насичений розповідями про кольори. Учні мали можливість дізнатися багато цікавого про їх значення, вплив на організм людини, характер, веселкову дієту, які вітаміни містяться в різних продуктах.
Учителем біології Кук І.Г.
дітям була розкрита актуальність та історія вивчення впливу кольорів на людину. Інформація про кольоротерапію ... Читати далі »

Переглядів: 425 | Додав: Alexis | Дата: 17.12.2017

Як то кажуть, краще один раз побачити, ніж сім разів почути. Навіть скрупульозне вивчення іншої країни, її історії, культури, традицій і сучасного життя не може

замінити тих відчуттів, які виникають при сприйнятті на власні очі. Саме тому люди подорожують, вважають за краще спілкуватися особисто, вивчати іноземну мову з її носіями. В рамках міжнародної освітньої програми Євросоюзу "eTwinning plus" в нашій школі відбулася on-line зустріч учнів 6-х класів з учнями з міста Винниця. Діти мали можливість ... Читати далі »

Переглядів: 342 | Додав: Alexis | Дата: 15.12.2017

СЗШ № 97. Учні 9-А класу для школярів 7-А класу провели майстер-клас з виготовлення новорічно-різдвяних підсвічників. Організатор захоплюючого заняття наша справжня майстриня - неперевершена улюблениця всіх діток і чудовий ... Читати далі »

Переглядів: 430 | Додав: Alexis | Дата: 14.12.2017

Щедруй, щедруй від дому і додому,
Неси народам радість і привіт:
Ми України – не дамо нікому,
А в твоїй пісні – буде жити світ!

«Щедрик» — одна з найпопулярніших обробок Миколи Леонтовича, знана не тільки в Україні, але й у всьому світі під назвою «колядка дзвонів».
Сьогодні вчителі, учні ... Читати далі »

Переглядів: 456 | Додав: Alexis | Дата: 14.12.2017

Історія змінюється, але традиції живуть поза часом. У ніч на Андрія Всесвіт відкриває завіси майбутнього та дозволяє людям на мить туди зазирнути.
Учні 4-Г класу
повернули нас у минуле і продемонстрували як колись проходили Андріївські вечорниці. Гості свята побачили ... Читати далі »

Переглядів: 394 | Додав: Alexis | Дата: 14.12.2017

СЗШ № 97. «Театр - це така кафедра, з якої можна багато сказати світу добра».

«День театру» завжди очікуваний у нашій школі. Нещодавно учні 9-А та 8-В класів побували в гостях у Мельпомени, ставши глядачами чудової вистави «Різдвяна ніч». Перед початком вистави світло в залі погасло та тільки сцена була освічена кількома ліхтарями. У цей момент вона стала ніби центром всесвіту, усі дивилися тільки туди. Глядачі з захопленням спостерігали за грою акторів. Гра ця просто не мала собі рівних. Актори були надзвичайно ... Читати далі »

Переглядів: 349 | Додав: Alexis | Дата: 14.12.2017

Зустріч з колишнім учнем Тарасом Рудим не залишила нікого байдужим. Вона пройшла надзвичайно цікаво та незабутньо вражаюче. Дякуємо Тарасові за унікальну та приголомшливу можливість долучитися до глобальної спільноти дослідників Microcosmos у 130 країнах світу завдяки подарованим мікроскопам компанії Foldscope instruments!!! Реальна наукова річ з можливістю фото- і відеозображень та можливістю ділитися ними на сайті спільноти. Подорож у світ мікр ... Читати далі »

Переглядів: 373 | Додав: Alexis | Дата: 14.12.2017

  СЗШ № 97. Науково-практичний семінар з розвитку критичного мислення у дітей. Що таке критичне мислення: розуміння цього дозволяє по-новому подивитися на можливості уроку, спрямовувати навчання саме на розвиток мислення ви ... Читати далі »

Переглядів: 356 | Додав: Alexis | Дата: 08.12.2017

  

Асоціація «Інформаційні технології України», за підтримки Міністерства освіти і науки України та Комітету Верховної Ради України з питань інформатизації та зв’язку, продовжує реалізацію соціального профорієнтаційного проекту для учнів 8-11 класів – «Join IT». Мета проекту – підвищити інтерес майбутніх абітурієнтів до інформаційних технологій, тим самим забезпечити економічне і технологічне зростання України. Навчальний заклад відвідала ... Читати далі »

Переглядів: 337 | Додав: Alexis | Дата: 08.12.2017

СЗШ № 97. ЩАСЛИВА І РОЗВИНУТА ДИТИНА – ГОРДІСТЬ БАТЬКІВ. Учні початкових класів нашої школи познайомились з «Ментальною арифметикою». Це – навчальна програма розвитку розумових здібностей та творчого потенціалу. Методика тренує швидкість сприйняття та обробки інформації, розвиває обидві півкулі мозку одночасно за рахунок уявної візуалізації о ... Читати далі »

Переглядів: 381 | Додав: Alexis | Дата: 08.12.2017

« 1 2 ... 54 55 56 57 58 ... 67 68 »
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map