Головна » 2017 » Грудень » 15 » СЗШ№97. Skype-зустрічі.
16:22
СЗШ№97. Skype-зустрічі.

Як то кажуть, краще один раз побачити, ніж сім разів почути. Навіть скрупульозне вивчення іншої країни, її історії, культури, традицій і сучасного життя не може

замінити тих відчуттів, які виникають при сприйнятті на власні очі. Саме тому люди подорожують, вважають за краще спілкуватися особисто, вивчати іноземну мову з її носіями. В рамках міжнародної освітньої програми Євросоюзу "eTwinning plus" в нашій школі відбулася on-line зустріч учнів 6-х класів з учнями з міста Винниця. Діти мали можливість поспілкуватися англійською мовою, провести вікторину на тему"Christmas holidays", співати всесвітньовідомі Різдвяні пісні.
Skype-зустрічі набувають популярності серед вчителів нашої школи, адже довели свою ефективність: учні спілкуються on-line, знайомляться, дізнаються з перших вуст про інші міста та школи не лише України, а й Європи.
Дякуємо учням 6-А та 6-В класів та організаторам Skype-зустрічі - вчителю англійської мови Кіщак О.Б. та вчителю інформатики Антонів Л.О. В рамках даного проекту ця зустріч є першою, надіємось на продовження!!!

Переглядів: 343 | Додав: Alexis | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map