Головна » 2017 » Грудень » 17 » «Веселковий тиждень»
18:11
«Веселковий тиждень»

Кожного разу, побачивши в небі веселку, ми, як зачаровані, милуємося прекрасним творінням природи, вражаючим небесним явищем, яке приковує нашу увагу. З’являється місточок, який з’єднує землю з небом – це чарівна райдуга. Це не просто гарне видовище, а й велика радість. Вона змушує посміхатися, піднімає настрій.
Це був незвичайний тиждень для 6-В класу - Тиждень веселкового настрою, одягу, кольорових явищ природи, дружби, порозуміння, мрій та фантазій! Він дав можливості виявити здібності обдарованих дітей, емоційний інтелект, розвивати навички продуктивного спілкування, здатність працювати в команді. Був насичений розповідями про кольори. Учні мали можливість дізнатися багато цікавого про їх значення, вплив на організм людини, характер, веселкову дієту, які вітаміни містяться в різних продуктах.
Учителем біології Кук І.Г.
дітям була розкрита актуальність та історія вивчення впливу кольорів на людину. Інформація про кольоротерапію «Як обирати відповідні кольори за знаком Зодіаку» ще раз підтвердила, що все у світі, що нас оточує, пов’язане з кольорами, їх гамою, має своє значення та властивості.
Тиждень видався захоплюючим та веселим і закінчився масою позитивних емоцій та чудових вражень.

Переглядів: 426 | Додав: Alexis | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map