Головна » 2017 » Грудень » 20 » СЗШ № 97. «Затамуйте, друзі, подих: Миколай сьогодні ходить».
01:40
СЗШ № 97. «Затамуйте, друзі, подих: Миколай сьогодні ходить».

Високо-високо в небі пізнього вечора можна почути срібні дзвіночки – то на санчатах їде Святий Миколай. Їдуть санчата поміж зірочками, переїжджають із хмарки на хмарку, дзвоники ніжно дзвонять, а старий місяць весело посміхається. Він знає, що в цю ніч всі мусять бути щасливі! І ті, що роблять подарунки, і ті, кому їх роблять.

     

Добрі, щедрі та по-справжньому родинні свята відбулися у 1-А та 1-В класах (класні керівники: Баран Г.В., Сеньковська О.М.). У затишних класних кімнатах зібралось багато дітей, батьків, учителів. Головного гостя чекали дорослі та діти продовж року. І Святий Миколай також поспішав до діток щоб вручити їм довгоочікувані подарунки. Роздаючи солодощі, Святий Миколай бажав дітям бути чемними, робити добро, не ображати нікого, ніколи не сваритися.
Ще довго лунали вірші та улюблені пісні «Ой хто, хто Миколая любить», «Миколай, ти до нас завітай», «Святий Миколай», а також веселий сміх щасливих дітей. Юні артисти дякували Миколаю за подарунки та просили у Господа щасливої долі та миру.

Просим ми Тебе, Владико!
Втіху нам зроби велику,
Радість нам найбільшу дай:
Звесели наш Рідний Край!

Переглядів: 427 | Додав: Alexis | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map