Головна » 2019 » Грудень » 25 » Привітання колективу СП «Галка» ЛТД.
23:17
Привітання колективу СП «Галка» ЛТД.

Нехай тепло людських сердець

Вам душу щиро зігріває

І переможних справ вінець

Хай Вашу голову вінчає.

Ще один рік відходить у минуле. Знову Різдвяна зірка сходить над землею, сповіщаючи нам про прихід світлих свят Нового року та Різдва Христового. 

Це особливі свята, коли ми згадуємо вчорашнє та з відчуттям очікування найкращого дивимось у майбутнє...

Тож, у радісну пору, коли торжествують Небо і Земля, коли особливо помітна Божа присутність, коли кожну українську оселю тішить багатоголосся різдвяних колядок, адміністрація школи, вчителі, учні та всі працівники нашого навчального закладу тепло й сердечно вітають великий дружній колектив СП «Галка» ЛТД зі світлими, радісними святами, які об’єднують у собі й наше дитинство, і наше сьогодення, і мрії про майбутнє Щиро дякуємо Вам за постійну підтримку, щирість і доброту. Низький уклін Вам, шановні добродії за те, що проблеми навчання дітей не залишаються байдужими для Вас, а Ваше милосердя, порядність, діловитість дозволяють Вам робити безкорисливі справи для навчання наших школярів.

     Нехай з останніми хвилинами Старого року покинуть Вас турботи та негаразди, а Новий - 2020 рік буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення та професійні перемоги. Бажаємо щоб Різдвяна зоря запалила у Ваших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії!

Щастя, добра та злагоди. Нехай Господь береже кожну родину, множить радість та добро! Нехай дорогу у майбутнє осяває яскрава Різдвяна Зірка!

Благодатного веселого Різдва та щасливого Нового року!

З повагою, колектив та учні СЗШ № 97 м. Львова

Переглядів: 192 | Додав: dudaps | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map