Головна » 2017 » Грудень » 27 » «Best wishes for a Merry Christmas and a Happy New Year!!»
04:02
«Best wishes for a Merry Christmas and a Happy New Year!!»

     

Добре, щедре, тепле та по-справжньому родинне свято відбулося 22 грудня 2017 року та зібрало дітей, батьків, вчителів у теплій актовій залі щоб побувати у чарівному світі обрядів і традицій.
Напередодні Нового року дзвенять по всій Україні колядки та щедрівки. Люди ходять від хати до хати, щоб побажати один одному всього найкращого. Учні 6-А класу (вчитель Кіщак О.Б.) і 6-В класу (вчитель Кук І.Г.), зібралися разом, щоб посидіти, поколядувати, повеселитися та запросили вчителів, батьків, друзів.
Незвичайним було те, що все це вони демонстрували англійською мовою. Дійство розпочалось з ліричної пісні «Різдвяна ніч», а саме так називалась вистава, у чудовому виконанні вчителя музичного мистецтва Матвєєвої Д.С. Юні артисти з великим сумлінням поставилися до вистави, слід зазначити талановиту гру всіх учнів та їхні чудові костюми.
Ще довго лунали вірші та колядки англійською мовами « Winter holidays», «We wish a Merry Christmas!», веселий сміх щасливих дітей.
Це добре і очікуване дітворою свято вчить милосердю, щедрості та любові до оточуючих людей. Чудесну традицію учні передають з покоління в покоління, а вона прищеплює головні цінності нашим дітям.
May all the sweet magic of Christmas conspire
To gladden your hearts and fill every desire.

Яремків Н.В.,

заступник директора з виховної роботи

Переглядів: 370 | Додав: Alexis | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map