Головна » 2017 » Грудень » 28 » «Я тобі напишу листа, нехай все, що напишу - збудеться!»
14:03
«Я тобі напишу листа, нехай все, що напишу - збудеться!»

«Дорогий Воїне! Я щиро вітаю тебе з Новим роком та Різдвом Христовим. Нехай новонароджений Ісусик охороняє тебе і дає здоров’я, допомагає тобі там де ти      зараз знаходишся. Також бажаю тобі здоров’я, мирного неба та рідної землі під твоїми ногами. Скоріше повернутись до своєї оселі, до своїх рідних та друзів».
“Мене звати Олег. Мені 8 років. Я дуже люблю свою сім’ю, мультики і яблука. Я дуже хочу, щоб більше ніколи не було війни. Щоб всі діти могли дивитися мультики, ходити до школи, їсти яблука”.
Це пишуть діти з нашої школи, з міста Львова, де нема війни. Але вони про неї знають.
Десятки дитячих листів з Різдвяними привітаннями до українських солдатів було написано учнями початкової школи. На аркушах із зошитів – думки, побажання і мрії учнів. Дитяча дипломатія і недитяча мудрість, нерівні рядки і навіть кумедні помилки зворушують до сліз. На відміну від помилок дорослих, ці огріхи легко виправити. Це дуже потрібне нашим воїнам, адже вони, солдати, відчують нашу безмежну любов і турботу. Особливо їм цінні ці почуття отримувати від дітей.
Разом з теплими словами діти передали для солдатів виготовлені власноруч листівки та навіть новорічні іграшки. А ще – дуже багато добрих малюнків. Це – вже не просто символи, а справжні обереги заради іншого майбутнього, яке сьогодні виборють на передовій справжні, не книжкові Герої.

 

Яремків Н.В.,

заступник директора з виховної роботи

Переглядів: 481 | Додав: Alexis | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map