Головна » 2017 » Грудень » 27 » «Вітаєм з Різдвом, з Новим роком вітаєм!»
03:52
«Вітаєм з Різдвом, з Новим роком вітаєм!»

З Новим Роком! В добрий час
Із Різдвом вітаєм Вас,
З веселою колядою і кутею запашною!

     

У світі існує багато різних свят, але найбільш шанованим є Різдво Христове. Всі перебувають у піднесеному, чудовому настрої. Всюди святкова атмосфера, дорослі та діти готуються до свята – вибирають зелені красуні, купують різні фрукти, солодощі, готують подарунки для близьких. Виникає дивне відчуття, ніби реальність поглинає добра дитяча казка.
Різдво завжди супроводжується цікавими стародавніми народними традиціями й звичаями. Люди співають колядки, ходять із зіркою, показують Вертеп.
Учні початкової школи разом з педагогами вивчили вінчування, колядки, щедрівки та з гарним настроєм вітали батьків, учителів і всіх присутніх з Різдвом Христовим. Школярі 1-А класу (вчитель Баран Г.В.), 1-В класу (вчитель Сеньковська О.М.), 1-Г класу (вчитель Боберська О.М.), 4-А класу (вчитель Боднар Р.В.), 4-Б класу (вчитель Ківачук С.Ю.), 4-В класу (вчитель Бондаренко В.Й.) показали Різдвяні вистави, бажали щастя, здоров’я, добра. Учасники вклали стільки наснаги та любові у підготовку святкових дійств, що глядачі з величезним захопленням дивились чудові Вертепи.
Всі діти закінчували вистави з чудовим настроєм, веселими посмішками та надією на те, що новий рік і Різдвяні свята пройдуть у злагоді, мирі та любові.

Переглядів: 319 | Додав: Alexis | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map