Головна » 2018 » Травень » 28

Учні 4-А класу (класний керівник Р.Боднар) і 4-Б класу (класний керівник С.Ківачук) стали безпосередніми учасниками майстер класу з виготовлення брошки «Мак». Здавна відомо, що ця квітка символізує доброту. Ось і вирішили діти подарувати свої вироби найдорожчим, люблячим мамам і бабусям. Майстер клас провела майстриня Марія Павлишин, вихователь ГПД.

          

Матеріали які використовували школярі дуже різноманітні: металева основа для брошки, фетр, гарячий клей, атласна стрічка. У ході майстер класу були розглянуті особливості виготовлення виробу. Незабаром класна кімната замайоріла різнобарв’ям червоних квітів, виготовлених талановитими учнями.

Майстер клас пройшов у творчій та дружній атмосфері, що надихнуло організаторів на розробку нових цікавих тем для наступних зустрічей.


Яремків Н.В., заступник директора

з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 380 | Додав: Alexis | Дата: 28.05.2018 | Коментарі (0)

  СЗШ № 97. "Творча робота, не дивлячись на складність, є чудовою і піднесеною працею"
Ми мандруємо та випікаємо! Саме так говорять учні 4-А класу (класний керівник Р.Боднар) і 6-В класу (класний керівник І.Кук) які стали учасниками майстер-класу в майстерні пряників «Юрашки», а також відвідали середньовічну фортецю Тустань. Ось такі вони - невгамовні учні та вчителі СЗШ № 97! ... Читати далі »

Переглядів: 349 | Додав: Alexis | Дата: 28.05.2018 | Коментарі (0)

Основним завданням вивчення іноземної мови є опанування навиками спілкування. А щоб учні могли спілкуватися, розвивати усне мовлення та долати мовний бар’єр, потрібно створювати реальні життєві ситуації.
  Саме з такою метою 15 травня 2018 р. з ініціативи вчителя англійської мови Фешович Надіі Олександрівни учні 8-9 класів в рамках навчального проекту з англійської мови «Real life» мали нагоду провести урок на тему «At a travel agency», який відбувся у туристичному агентстві «Море турів».

Учні складали діалоги, описували країни світу які цікаво відвідати. Діти виконували ролі працівників і відвідувачів агентства, відтворювали реальні життєві ситуації англійською мовою.

На думку школярів, такий захід став справжнім дійством, в якому вони виконували головні ролі, а усвідомлення того, що можуть робити це англійською мовою, підняло їхню самооцінку.

Яремків Н.В., заступник директора

з виховної роботи

... Читати далі »

Переглядів: 317 | Додав: Alexis | Дата: 28.05.2018 | Коментарі (0)

Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map