Головна » 2018 » Травень » 20

  Нещодавно учитель географії Мазур Н.В. провела з учнями 5-х класів урок на тему «Ековиховання. Сортування відходів. Сталий розвиток».
Метою заняття було продовжити виховувати дбайливе ставлення дітей до навколишнього середовища, привернути увагу учнів до побутових відходів, виявити джерела екологічних проблем.
На уроці географії учитель донесла до учнів інформацію про те, що відходи природним шляхом розкладаються дуже багато років, забруднюючи довкілля. Але сміття може мати «друге життя», тобто його можна переробляти та робити корисні речі. Школярі в групах працювали над створенням плакатів: «Життєвий цикл пластмаси», «Життєвий цикл органічних речовин», «Життєвий цикл паперу».
Учні нашої школи ... Читати далі »

Переглядів: 477 | Додав: Alexis | Дата: 20.05.2018

Щороку учні нашої школи є активними учасниками Міжнародної природознавчої гри «Геліантус». Основними завданнями Гри є: популяризація і поглиблення знань з фізики, хімії, біології та географії, розвиток мотивації учнів до вивчення природничих дисциплін, вироблення навичок роботи з науково-популярними виданнями.
«Геліантус» сприяє розвитку читацьких компетентностей, дослідницьких та творчих умінь учнів, сприяє активізації творчої діяльності вчителів, удосконаленню роботи з обдарова ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 296 | Додав: Alexis | Дата: 20.05.2018

  11 травня 2018 року на базі нашої школи відбувся старт районного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура») - 2018 для учнів 10-х класів навчальних закладів Шевченківського району міста Львова. Юні учасників із навчальних закладів міста вишикувались на урочистому відкритті гри «Сокіл»(«Джура»), і ройові доповіли про готовність команд.

До молодих джур звернувся з вітальним словом Голова Всеукраїнської організації СВІМ Дума Назар. Він привітав всіх учасників гри, побажав козачатам і козачкам міцного здоров’я, рости справжніми патріотами своєї країни.

Директор ЦДЮТ Залізничного району Войтович Л.В., звертаючись з вітальним словом до учасників гри, висловив впевненість, що діти сучасної України – справжні патріоти держави, а в місті Львові національне виховання стоїть на найвищому рівні.

Кожний рій проголосив свою назву і гасло, і розпочалось цікаве дійство. Впродовж двох годин всі учасники ... Читати далі »

Переглядів: 285 | Додав: Alexis | Дата: 20.05.2018

  В суботу, 12 травня, у парковій аудиторії Центру Митрополита Андрея Шептицького, що за адресою вул. Козельницька, 4, відбулося нагородження переможців конкурсу для вчителів та учнів шкіл міста Львова «SuperUrok».

Впродовж двох місяців 64 команд зі шкіл міста Львова змагалися за перемогу в конкурсі зі створення кращого відеоуроку з використанням інтерактивної панелі та матеріалів програми mozaBook від Mozaik Education. Загалом до конкурсу долучилося близько півтисячі осіб.

Учні 6-В класу під керівництвом учителя географії Стеців І.Р. за надзвичайно ... Читати далі »

Переглядів: 355 | Додав: Alexis | Дата: 20.05.2018

Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map