Головна » 2018 » Травень » 20 » «Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл»(«Джура»)»
23:39
«Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл»(«Джура»)»

  11 травня 2018 року на базі нашої школи відбувся старт районного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура») - 2018 для учнів 10-х класів навчальних закладів Шевченківського району міста Львова. Юні учасників із навчальних закладів міста вишикувались на урочистому відкритті гри «Сокіл»(«Джура»), і ройові доповіли про готовність команд.

До молодих джур звернувся з вітальним словом Голова Всеукраїнської організації СВІМ Дума Назар. Він привітав всіх учасників гри, побажав козачатам і козачкам міцного здоров’я, рости справжніми патріотами своєї країни.

Директор ЦДЮТ Залізничного району Войтович Л.В., звертаючись з вітальним словом до учасників гри, висловив впевненість, що діти сучасної України – справжні патріоти держави, а в місті Львові національне виховання стоїть на найвищому рівні.

Кожний рій проголосив свою назву і гасло, і розпочалось цікаве дійство. Впродовж двох годин всі учасники мали нагоду відпрацювати практичні заняття з теми: «Основи військової підготовки».
Організатори відзначили якісний рівень підготовки команд, що свідчить про належну підготовку продовж навчального року, а також оголосили подяку Романюку Сергію Володимировичу, відповідальному за проведення дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – учителю предмету «Захист Вітчизни» СЗШ №97, за високу організацію районного етапу гри «Сокіл»(«Джура»).
За підсумками гри журі оголосило, що у чесній нелегкій боротьбі отримав перемогу рій СЗШ № 97 і він з честю буде представляти район на міському етапі змагань.

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!!!
Слава Україні! Героям слава!!!

Яремків Н.В., заступник директора

з виховної роботи

Переглядів: 286 | Додав: Alexis | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map