Головна » Архів матеріалів

Переглядів: 340 | Додав: dudaps | Дата: 07.04.2018

2 квітня, у всьому світі відзначають Всесвітній день розповсюдження інформації про проблему аутизму. Учні нашої школи в особливий спосіб вирішили підтримати таких людей, прийшовши в одязі синьо-блакитного кольору. А школярі 3-х класів ще й стали учасниками цікавої гри Лімбо, яку присвятили саме таким особливим людям.
   Класні колективи визначали найспритніших у вправах зі скакалкою, учасники змагань показали уміння діяти в команді. Гра захопила азартом невгамовних болільників. Нікого не залишили байдужими спортивні випробування. У дітей був чудовий настрій, всі без виключення спробували свої сили.
Тож за результатами усіх видів змагань місця розподілилися таким чином: ... Читати далі »

Переглядів: 386 | Додав: Alexis | Дата: 03.04.2018

Є люди, як свічки,-
згорають, відходять у небуття.
Є люди, як зірки,-
горять і світять все життя.

Зіркою такої величини для всіх українців є поетеса Леся Українка. Кожним словом,   кожним променем думки, кожним болем своїм живе в душі нашого народу ця людина. З не такої вже й далекої минувшини, проте вже мовби крізь серпанок легендарності, проступає до нас образ поетеси, образ ніжний і чистий.
На сцені актової зали у виконанні учнів 10-А класу неймовірно цікавою для всіх присутніх виявилась інсценізації «Боярині», присвячена Міжнародному дню театру. Переглянувши її, школярі мали змогу ще раз переконатися, що кожна людина сама будує своє щастя. Та якими б багатствами вона не володіла, виявляється, що для повноцінного, духовно багатого життя їй потрібно мати зв’язок із рідною землею.
Глядачі були вражені і самою історією, і постановкою, і неперевершеною грою юних акторів, котрі зворушили кожне серце, заставили відчути себе у вирі подій. 
«Сьогодні ми ще раз доторкнулися душею і серцем до Лесиного життя-подвигу, до Лесиної прози, пісні, крилатого слова. Дуже хочу щоб учні не раз зверталися до поезії Волинської Мавки. Котра найбільше припаде до душі - беріть з собою в доросле життя!», - сказала режисер-постановник вистави Фігель Н.В., учитель української мови та літератури.

Яремків Н.В., заступник директора ... Читати далі »

Переглядів: 351 | Додав: Alexis | Дата: 02.04.2018 | Коментарі (0)

  Кольоровими пазлами склалися дні тижня учнів 4-Г класу який організувала класний керівник Яцик Н.І. Креативності школярів не було меж. І це супер!
Цікаво, весело та пізнавально пройшов цей чудовий Тиждень. Кожен день був присвячений певному кольору. Уроки, конкурси, виставки, змагання розвивали творчість школярів, учили бути спостережливими, кмітливими та оригінальними.
Кожен день мав свій колір і тематику. Головне правило - мати елемент одягу саме такого кольору, який носив той чи інший день.

«Синій Понеділок» - день емоційності, спілкування, творчості.
«Червоний Вівторок» - день добра, любові, дружби, щирості.
«Зелена Середа» - день присвячений захисту тварин, екології та збереженню довкілля.
«Жовтий Четвер» - день світла, знань, інтелекту.
«Веселкова П’ятниця» по праву увібрала в себе всі яскраві, теплі і приємні кольори. Адже цей день був Днем поваги, любові та щирості. Поваги до рідної школи, вчителів. Любові до сім’ї, свого міста. Добра до природи, яка нас оточує. І Надії, що наша рідна Україна, скоро стане мирною, вільною і всі її захисники повернуться додому живими. ... Читати далі »

Переглядів: 340 | Додав: Alexis | Дата: 01.04.2018 | Коментарі (0)

 23 березня голова Шкільної ради учнівського самоврядування Гута Вероніка взяла участь у «Форумі Демократичних шкіл», що проходив у приміщенні Великої сесійної зали Львівської міської ради і був організований Українською Академією Лідерс ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 381 | Додав: Alexis | Дата: 28.03.2018 | Коментарі (0)

  У нашому місті Львові проживає багато сонячних діток. Вони не такі, як інші, бо народилися з додатковою хромосомою. Такі люди надзвичайно довірливі, добрі та усміхнені. У цивілізованих країнах вони успішно соціалізуються і живуть звичайним життям.
Саме тому учні нашої школи вирішили долучитися до міжнародного флешмобу «LOTS OF SOCKS». Класні керівники разом з практичним психологом Кульчицькою Л.С. провели ряд інформаційних бесід на тему: «Усі ми різні. Будьмо толерантними один до одного».
«Ми мали змогу зa допомогою тaкого незвичного aксесуaру відчути і зрозуміти, що ознaчає жити під пильними поглядом оточуючих", - сказали ... Читати далі »

Переглядів: 326 | Додав: Alexis | Дата: 26.03.2018 | Коментарі (0)

«З технікою на «ти» - гасло прогресивних освітян нашої школи. Учитель біології, Кук І..Г., є саме таким сучасним педагогом. Її люблять, поважать учні, вона є хорошим прикладом для колег. Разом з хлопцями та дівчатами 8-В класу вирішили взяти участь у конкурсі Prestigio «MultiBoard в дії». Школярі з учителем у рамках конкурсу підготували і зняли на відео урок тривалістю 14 хвилин, з використанням мультиборду.
Шановні друзі! Маємо хороший досвід перемагати в проектах і конкурсах. Це стало нашою доброю традицією.
Підтримаємо кращих! Просимо Вас переглянути відеоролик конкурсної роботи. Для того, щоб проголосувати за відео маєте поставити йому ЛАЙК. Голосування буде проводитись до 28 березня включно.

 

Посилання на відеоролик


... Підтримаймо нашу школу, нашого вчителя, наших дітей, адже вони – наше майбутнє!!! ... Читати далі »

Переглядів: 296 | Додав: Alexis | Дата: 26.03.2018 | Коментарі (0)

  Концепція Нової української школи ставить за мету формувати спільноту творчих людей, відповідальних громадян, активних і підприємливих. З такою ж метою близько 40 років тому було розпочато розробку програми Lions Quest, яка вже понад 30 років успішно застосовується в США, Канаді, Японії, всіх країнах ЄС тощо – загалом у 98 країнах світу.
Нещодавно вчитель математики нашої школи Мазуркевич О.С. взяла участь у тренінгу з освітньої програми позитивного розвитку "Соціальні та емоційні компетенції ХХІ століття" за участі волонтерської організації "Lions Clubs International". Програма базується на ... Читати далі »

Переглядів: 293 | Додав: Alexis | Дата: 26.03.2018 | Коментарі (0)

Кобзарю!
Знов до тебе я приходжу,
бо ти для мене совість і закон. 

                                              Ліна Костенко

В історії кожного народу є імена, з якими пов’язана їх слава, велич і національна гордість. Саме таким і є для України ім’я безсмертного Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка. Воно є символом духовного здоров’я, художньої сили народу, його краси і мужності, лицарських чеснот, подвижництва, совісті, гуманізму.

Учні нашої школи стали учасниками флешмобу, присвяченого 204-ій річниці з дня народження поета, художника, мислителя.

ФОТОЗВІТ з флешмобу "Читаємо Шевченка"

Акція проходила в фойє школи. Школярі по крихітках відтворювали сцени про дитячі роки поета, гортали сторінки життя людини непростої долі, читали вірші, ставили інсценовані танці, виконували пісні на слова Тараса Григоровича. Мобери передавали естафету один одному, вчителям, класам загалом. Родзинкою цьогорічного заходу було читання учнями поезії Кобзаря англійською, німецькою та польською мовами. Море емоцій та вражень викликав проведений захід.  Дійство пройшло дуже цікаво і не залишило нікого байдужим. ... Читати далі »

Переглядів: 360 | Додав: dudaps | Дата: 25.03.2018 | Коментарі (0)

Вчитель біології нашої школи Кук І.Г. та учні 8-В класу беруть участь у конкурсі Prestigio «MultiBoard в дії». Просимо переглянути відеоролик конкурсної роботи. Для того, шоб проголосувати за відео маєте поставити йому ЛАЙК. Голосування буде проводитись до 28 березня включно.

Посилання на відеоролик.

... Дякуємо !!! ... Читати далі »

Переглядів: 401 | Додав: dudaps | Дата: 23.03.2018 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 49 50 51 52 53 ... 67 68 »
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map