Головна » Архів матеріалів

Щороку учні нашої школи є активними учасниками Міжнародної природознавчої гри «Геліантус». Основними завданнями Гри є: популяризація і поглиблення знань з фізики, хімії, біології та географії, розвиток мотивації учнів до вивчення природничих дисциплін, вироблення навичок роботи з науково-популярними виданнями.
«Геліантус» сприяє розвитку читацьких компетентностей, дослідницьких та творчих умінь учнів, сприяє активізації творчої діяльності вчителів, удосконаленню роботи з обдарова ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 297 | Додав: Alexis | Дата: 20.05.2018

  11 травня 2018 року на базі нашої школи відбувся старт районного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура») - 2018 для учнів 10-х класів навчальних закладів Шевченківського району міста Львова. Юні учасників із навчальних закладів міста вишикувались на урочистому відкритті гри «Сокіл»(«Джура»), і ройові доповіли про готовність команд.

До молодих джур звернувся з вітальним словом Голова Всеукраїнської організації СВІМ Дума Назар. Він привітав всіх учасників гри, побажав козачатам і козачкам міцного здоров’я, рости справжніми патріотами своєї країни.

Директор ЦДЮТ Залізничного району Войтович Л.В., звертаючись з вітальним словом до учасників гри, висловив впевненість, що діти сучасної України – справжні патріоти держави, а в місті Львові національне виховання стоїть на найвищому рівні.

Кожний рій проголосив свою назву і гасло, і розпочалось цікаве дійство. Впродовж двох годин всі учасники ... Читати далі »

Переглядів: 286 | Додав: Alexis | Дата: 20.05.2018

  В суботу, 12 травня, у парковій аудиторії Центру Митрополита Андрея Шептицького, що за адресою вул. Козельницька, 4, відбулося нагородження переможців конкурсу для вчителів та учнів шкіл міста Львова «SuperUrok».

Впродовж двох місяців 64 команд зі шкіл міста Львова змагалися за перемогу в конкурсі зі створення кращого відеоуроку з використанням інтерактивної панелі та матеріалів програми mozaBook від Mozaik Education. Загалом до конкурсу долучилося близько півтисячі осіб.

Учні 6-В класу під керівництвом учителя географії Стеців І.Р. за надзвичайно ... Читати далі »

Переглядів: 356 | Додав: Alexis | Дата: 20.05.2018

День вітання і прощання
Свято перших букварів,
Перша сходинка зростання
Для найменших школярів.

  Традиційне шкільне свято «Прощання з Букварем» відбулося у актовій залі школи. Це дійство, на якому першокласники попрощалися зі своїм першим і головним підручником - Буквариком. 
Діти до свята готувалися особливо старанно. На чолі з класними керівниками Баран Г.В. 1-А клас, Пиріг В.А. 1-Б клас, Сеньковською О.М. 1-В клас, Боберською О.М. 1-Г клас учили ... Читати далі »

Переглядів: 381 | Додав: Alexis | Дата: 14.05.2018 | Коментарі (0)

Нехай світанок цим весняним святом
Над цілим світом зоряно цвіте.
Хай сяє сонце в серці слово «мати» —
Таке незгасне, вічне і святе.

   День Матері… При згадці про нього всміхається кожна людина, мала чи велика. Місяць травень – найкращий у році. Повнота цвітіння і надій, бадьорість воскреслої з зимового сну природи… Радість Матерів, що їх вшановують. Радість усіх, хто приходить вітати матусь у цей день. Бо кожен знає, що робить справу добру і праведну.
Цього світлого, по-літньому сонячного травневого дня, в актовій залі нашої школи відбулося зворушливе свято з нагоди Дня матері.
Учні 2-А класу (класний керівник Галанюк Марія Володимирівна) та 2-Г класу (класний керівник Сірко Галина Володимирівна) зібралися, щоб висловити свою любов і шану ... Читати далі »

Переглядів: 334 | Додав: Alexis | Дата: 10.05.2018 | Коментарі (0)

  У квітні вчителі та учні СЗШ №97 м. Львова та спеціалізованої школи І-ІІІ ступеня №11 м. Харкова започаткували спільний проект «Діти єднають Україну».
В рамках цього проекту вони відвідали місто Харків, побували в гостях у СШ№11, познайомилися з гостинним колективом та творчими, енергійними, щирими учнями цієї школи.
Учасники делегації були зворушені широкою волонтерською діяльністю учнівського, батьківського та педагогічного колективу. Їхні  творчі проекти ... Читати далі »

Переглядів: 324 | Додав: Alexis | Дата: 07.05.2018 | Коментарі (0)

Мабуть, кожна людина вважає, що її місто, або село, де вона народилася і живе, – найкращий куточок землі. Та це і зрозуміло, бо це місце – єдине, неповторне: воно викохало нас на своїх долонях, збагатило своєю красою, подарувало друзів. Ми – його часточка, його улюблене дитя, його надія...

           Таким для учнів нашої школи є рідний Львів. У ньому дивовижно переплелися сива й славна давнина та запал молодості, модернізовані новобудови й величні шедеври архітектури минулих століть. Він серйозний і водночас веселий, гомінкий і поважно тихий. А ще – він святкує День народження!
Саме з нагоди уродин древнього Львова учні ... Читати далі »

Переглядів: 275 | Додав: Alexis | Дата: 07.05.2018 | Коментарі (0)

За нашу рідну Україну,
Що зберегли за всі віки -
Низький уклін і тричі "СЛАВА!"
Українські захисники!

Допризовна підготовка молоді (предмет «Захист Вітчизни») у нашій школі за змістом і обсягом навчання забезпечує достатньо високий рівень військового вишколу

          

На думку вчителя Романюка С.В. виховання учнівської молоді на засадах козацької педагогіки та психології сприятиме розвитку об'єднавчих процесів України, консолідації суспільства, збереженню духовної спадщини і традицій Українського народу, національної гідності та гордості за нашу державу.
Саме такі умови створені для кращого вивчення предмету «Захист Вітчизни» для учнів нашої школи: кабінет, тир, смуга перешкод, оформлені тематичні стенди, матеріально-технічні засоби. Військові традиції не вмирають, доки існує сам народ, доки розвиваються його ... Читати далі »

Переглядів: 307 | Додав: Alexis | Дата: 07.05.2018

  Цими днями, завітавши до актової зали нашої школи, можна було почути, як лунає така рідна серцю українська пісня.
Шкільний хор «Струмочок» традиційно презентував усім глядачам свій творчий доробок. Яскравий звітний концерт продемонстрував високий мистецький потенціал учнів. Юні таланти захоплююче виконували пісні, а глядачі мали змогу поринути у чарівний світ української пісні. Виступи хористів супроводжувалися бурхливими оплесками та приємними емоціями ... Читати далі »

Переглядів: 368 | Додав: Alexis | Дата: 07.05.2018 | Коментарі (0)

СЗШ № 97. Наша творча, невгамовна, креативніа і завжди оптимістично налаштована Ірочка Кук ВІТАЄМО з ПЕРЕМОГОЮ!!!
Ось і добіг кінця конкурс «MultiBoard в дії» від компанії Prestigio». За підтримки управління освіти ДГП ЛМР, Навчально-методичного центру освіти м. Львова у затишній, дружній атмосфері 26.04.2018 р. у приміщенні ЛЗШ-інтернат № 2 відбулося нагородження переможців та учасників ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 369 | Додав: dudaps | Дата: 05.05.2018 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 47 48 49 50 51 ... 67 68 »
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map