Головна » 2018 » Травень » 10 » «Мама – це синонім слова любов»
18:03
«Мама – це синонім слова любов»

Нехай світанок цим весняним святом
Над цілим світом зоряно цвіте.
Хай сяє сонце в серці слово «мати» —
Таке незгасне, вічне і святе.

   День Матері… При згадці про нього всміхається кожна людина, мала чи велика. Місяць травень – найкращий у році. Повнота цвітіння і надій, бадьорість воскреслої з зимового сну природи… Радість Матерів, що їх вшановують. Радість усіх, хто приходить вітати матусь у цей день. Бо кожен знає, що робить справу добру і праведну.
Цього світлого, по-літньому сонячного травневого дня, в актовій залі нашої школи відбулося зворушливе свято з нагоди Дня матері.
Учні 2-А класу (класний керівник Галанюк Марія Володимирівна) та 2-Г класу (класний керівник Сірко Галина Володимирівна) зібралися, щоб висловити свою любов і шану найдорожчій людині - рідній неньці, подякувати за любов і турботу, а також привітати всіх матусь та побажати їм здоров’я, щастя і Божого благословення.
У піснях під керівництвом учителя музичного мистецтва Матвєєвої Діани Сергіївни, віршах та сценічних номерах школярі дарували свою любов, повагу до матерів та бабусь. Їхні обличчя сяяли усмішками, а уста промовляли найтепліші, найрадісніші побажання своїм рідним.
Цікаво пройшло свято. У його підготовці та проведенні взяв участь кожен учень, кожен доклав часточку своєї праці, таланту, старання та мимовільного хвилювання. Нехай завжди наші мами будуть щасливими!

Переглядів: 334 | Додав: Alexis | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map