Головна » 2018 » Травень » 7 » «Діти єднають Україну»
09:54
«Діти єднають Україну»

  У квітні вчителі та учні СЗШ №97 м. Львова та спеціалізованої школи І-ІІІ ступеня №11 м. Харкова започаткували спільний проект «Діти єднають Україну».
В рамках цього проекту вони відвідали місто Харків, побували в гостях у СШ№11, познайомилися з гостинним колективом та творчими, енергійними, щирими учнями цієї школи.
Учасники делегації були зворушені широкою волонтерською діяльністю учнівського, батьківського та педагогічного колективу. Їхні  творчі проекти спонукають нас активніше долучатися до волонтерського руху у Львові. Волонтерський рух – це не тільки допомога військовим на Сході, але й тим, хто потребує її тут. Екскурсанти з нашої школи підтримують їхнє кредо: «Добро робити легко!». Про діяльність шкільного самоврядування львів’яни довідалися із презентацій, представлених учнівським активом.
Кілька днів перебування в Харкові були дуже насиченими позитивними емоціями, дружніми стосунками, цікавими знайомствами, пізнавальними екскурсіями.
Учителі та учні нашої школи також познайомилися з майстерністю харківських колег, їхніми досягненнями, взяли участь у спільних майстер класах, де учасники розкрили свій творчий потенціал. Для благодійного аукціону «Баш на баш», започаткованого колишнім учнем СШ№11, учасники розмалювали футболки символами нашого спільного проекту «Діти єднають Україну!». Львівські учні відчули, що у них є дуже багато спільного у планах, цілях, потребах, вони дуже здружилися та складають плани щодо наступних кроків діяльності в рамках проекту.
Дорогі харків’яни! Ми щиро дякуємо Вам за теплу зустріч, запрошуємо в гості до нашого міста, до нашої школи, до наших родин! Так! Діти єднають Україну!

Переглядів: 325 | Додав: Alexis | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map